iOS-developer (Swift)
Sinds 2 jaar ontwikkel ik native apps voor iOS in Swift, Apple’s prachtige nieuwe taal. Ik heb ruime ervaring met het werken met RESTful API’s, backend-applicaties als Google Firebase, diverse externe pods en GIT. Je kunt me inhuren als toevoeging aan je ontwikkel-team, of als ‘stand-alone’ programmeur, voor korte- of wat langere klussen.

Prototype-app
Je hebt een geniaal idee voor een app en hebt op korte termijn een volledig werkend prototype nodig. Bijvoorbeeld om investeerders te interesseren of om alvast wat gebruikerstests te kunnen doen. Ik kan je dan van dienst zijn. Binnen korte tijd maak ik een volledig werkende ‘prototype-app’ voor je, ook wel een minimal viable product (MVP) genoemd.

Web-developer (WordPress, CSS)
Ik ontwikkel custom WordPress websites voor ondernemers. WordPress is verreweg het meest gebruikte content-management systeem voor websites en blogs ter wereld. Grote merken als The Wall Street Journal, LinkedIn en zelfs de Stones gebruiken het om hun site te bouwen en runnen. Bij het maken geef ik de website een compleet eigen look door gebruik te maken van eigen CSS code, zodat de site veel meer is dan een standaard template.

Teksten
Hoewel beelden vaak meer zeggen dan duizend woorden, kan een goede tekst toch vaak veel dingen helder maken! Een onmisbaar onderdeel dus om als bedrijf je boodschap op een zo aantrekkelijk mogelijke manier naar voren te brengen. Ik houd van schrijven en help je graag jouw webtekst, blog, artikel of whitepaper als lekker stukje leesvoer te presenteren. Ik pas mijn toon uiteraard aan aan je doelgroep of dit nu een ander bedrijf is, of de consument.

Audioproductie en songwriting
Ik schrijf, record en produceer op maat gemaakte liedjes, jingles en soundscapes in mijn eigen studio. Die kun je gebruiken onder je commercial, voor je band of als nieuw bedrijfslied of een lied voor je voetbalclub. En je kunt het kado doen als wel heel speciaal presentje voor een bruiloft, een jubileum of een ander bijzonder moment. Daarnaast produceer ik ook gesproken tekst, bijvoorbeeld voor podcasts of documentaires.

 

Innovatie-advies en -implementatie
Al 15 jaar sta ik innovatieve bedrijven bij in het succesvol voor elkaar boksen van vernieuwingen. Ik heb inderdaad die ‘frisse blik’ die vaak wordt geassocieerd met adviseurs van buiten, maar vind het ook erg belangrijk dat het niet bij praten blijft. Ik doe ook graag de uitvoering, het echt tot stand brengen van de vernieuwing. En dat kan om techologische innovaties gaan, maar ook om andere vernieuwingen.

Contact opnemen of voorbeelden van mijn werk bekijken?