Coden, hiken, muziek maken met de band,
passie voor innovatie, briljante series bingwatchen...

Coden en 'uitvoerend innovatie-advies'
Ik ben Martijn van Gogh en ik woon in Amsterdam. Ik werk al 15 jaar als innovatie adviseur, maar heb sterk de behoefte om ook zelf met vernieuwing aan de slag te gaan. Daarom ben ik sinds 2 jaar ook full-time iOS (Swift)-coder en dat werkt verslavend! En ik combineer dat met 'uitvoerend innovatie-advies. Dit houdt zoveel in als dat ik graag meedenk over strategie, marketing en sales en innovatie, maar dat ik ook graag mee doe in het tot stand brengen daarvan.

iOS-Swift 3.0, roadtrips door Amerika, over innovatie praten én doen, van hut naar hut wandelen op IJsland

Werken en leven, door elkaar, overal!
Programmeren kun je overal. Een internetverbinding is wel handig uiteraard, maar niet persé noodzakelijk. Je kunt bijvoorbeeld ook prima aan de slag na een fantastische hike langs het Lieserpad in de Eiffel. Natuurlijk gaat er niets boven om 'live' met elkaar te praten en werken, maar ik houd ervan om de 2 te combineren. De ene keer werk ik fijn op kantoor of bij een opdrachtgever, dan andere keer vanuit een hostel in de Franse Alpen.

Eigen apps en in opdracht aan de slag, liedjes maken en spelen met de band

Pubquiz-on-the-go.
Ik werk op dit moment aan een 'Pubquiz-on-the-go'; een app die een ouderwetse leuke pubquiz combineert met een kroegentocht langs de beste tenten van een stad. Meer daarover in mijn blog 'Walkabouts' over iOS-swift en andere 'codezaken', muziek maken en reizen. Als het even kan in combinatie met elkaar! Je vind er code-snippets, mijn zoektocht naar eventuele 'wetten bij het componeren en produceren van liedjes en natuurlijk reisverhalen!